Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Топ 5 причини, поради които няма посещения в сайта

SEO ОПИМИЗАЦИЯ НА САЙТА | sunny7eood.eu

Топ 5 причини, поради които няма посещения в сайта

SEO специалистите са наясно, че оптимизирането и популяризирането на сайт в търсачките е труден бизнес. Ще трябва да вземете предвид много точки: от съставянето на семантично ядро ​​до популяризирането на ресурс в социалните мрежи. Но също така се случва да има посещаемост, но да няма заявки.

Нека видим защо това може да се случи.

Възможни проблеми с USABILLITY

С други думи, ресурсът е неудобен за хората. Например: липсата на бутони за действие, интуитивно неразбираем интерфейс, бутонът за обратно извикване е „скрит“. Всеки компетентен SEO специалист познава принципите на използваемостта и насочва вниманието на клиента към такива моменти.

Няма уникално предложение за продажба

SEO оптимизация на сайт | sunny7eood.eu

Днес всяка компания се занимава със SEO оптимизиране и популяризиране на своя уебсайт, така че конкуренцията се увеличава. Потребителят, като правило, сравнява офертите и избира най-изгодната. Това означава, че компанията трябва да работи върху своята ценова политика, да стартира периодично атрактивни промоции и да предоставя отстъпки на редовни клиенти.

Нецелеви трафик

Заявките за информация не са подходящи за продажба на стоки или услуги. В този случай потребителите търсят полезна информация, но няма да направят покупка. В бъдеще човек може да стане клиент, но е по-добре да популяризирате заявки с призив за действие: „купете“, „поръчайте“ и т.н.

Непривлекателна опаковка

Копирайтърът трябва да работи върху продаващ текст, който да повлияе на нуждите на потребителите. Всеки продукт изисква оригинални снимки с добро качество. В противен случай компанията няма да бъде надеждна.

Актуализация на рядко съдържание

Струва си редовно да добавяте статии към блога, да насърчавате клиентите да оставят отзиви, да говорят за нови продукти и промоции на главната страница. Ако сайтът е „на живо“, тогава човекът ще бъде по-склонен да направи покупка. Важно е да включите социалните мрежи в работата, тъй като те могат да се превърнат в допълнителен източник на приложения.

Нашият екип – Съни 7 ЕООД, ще оптимизира и популяризира вашия уеб сайт. Ние ще идентифицираме недостатъците и ще предложим ефективни решения на проблемите. web@sunny7eood.eu

Post a Comment