Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Изграждане на онлайн магазин с Laravel

В случай, че вашият проект за електронна търговия надхвърля стандартната функционалност на количката за пазаруване, трябва да се обърнете към Laravel.

Предимства от създаването на онлайн магазини, уебсайтове и други видове уеб приложения с рамката Laravel. Те включват мащабируемост, чиста структура и оптимизация на производителността. Въпреки това, понякога фирмите решават да изградят онлайн магазин, използвайки готови CMS системи като WordPress, OpenCart, за да опростят управлението на съдържанието и да съкратят график на проекта.
Модерният пазар на софтуерни продукти за пазаруване е доминиран от WordPress – по-специално плъгинът WooCommerce, който се използва от 28% от компаниите за електронна търговия. На второ място е Magento, CMS за електронна търговия за средни онлайн магазини до 50 хиляди артикула в каталога. Други популярни софтуерни решения за интернет магазин е Open Cart.

Независимо дали управлявате малък онлайн магазин или по-голям, използването на готови CMS системи със сигурност ще ви помогне да управлявате съдържанието на уебсайта си, т.е. да добавяте продукти, медии и блогове, редактирайте SEO данни и т.н.

Предимства на използването на рамката Laravel за електронна търговия.
Решенията за електронна търговия, изградени с рамката на Laravel, напълно съответстват на така наречените изисквания за „бизнес търговия“, които включват:
Скалируемост за бъдещия растеж на електронната търговия. Благодарение на модулността на Laravel и архитектурата MVC, рамката позволява на разработчиците да планират архитектурата на решенията за електронна търговия в началото и постепенно да добавят функции към платформата, докато вашият бизнес расте.

Сигурност. Според последния доклад на Positive Technologies, 100% от уеб приложенията съдържат най-малко една уязвимост, която е резултат от пропуски в осигуряването на качеството (QA), по-кратките цикли на разработка и използването на софтуерни компоненти с отворен код, включително CMS добавки от трета страна.
Безкрайни опции за персонализиране. Освен разделянето на бизнес логиката от кода за представяне и независимата персонализация, рамката предлага набор от вградени функции и пакети за онлайн магазини като Aimeos и AvoRed, така че можете да използват наличните компоненти (търсене на продукти, филтри, напускане и т.н.) или вашите програмисти могат да създадат потребителски такива. Така сложността на проектите на Laravel може да варира от прости магазини до решения за електронна търговия с по-високи стандарти за сигурност и ангажираност на потребителите.
Плавно представяне. Рамката използва различни инструменти, включително Redis и Eloquent ORM, които позволяват на разработчиците да извършват кеширане в код, индексни бази данни и намаляване на използването на паметта. Версиите на Laravel от 5.5 вече поддържат PHP 7, последната версия на езика, която използва асинхронно програмиране, позволява на разработчиците да „заемат“ функции от всяка PHP рамка и могат да увеличат производителността на уебсайта до 70%.
Сигурна интеграция със системи от трети страни. Рамката предлага чисти API-и, поддържащи интеграцията с множество решения за плащане, включително API за Stripe, PayPal и Blockchain Wallet, както и бек-офис системи, пощенски услуги и аналитични инструменти.
Фокус върху сигурността. С вградена защита срещу често срещани уязвимости в сигурността на уеб приложенията и инструменти за упълномощаване / удостоверяване, Laravel е платформа за сложни решения за електронна търговия, които поддържат многобройни потребителски роли и онлайн плащания и използват данните за историята на покупките за персонализиране на пазаруването.
В случай, че вашият проект за електронна търговия надхвърля стандартната функционалност на количката за пазаруване, трябва да се обърнете към Laravel.