Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Онлайн магазин с WooCommerce

WooCommerce ви позволява да продавате продукти и услуги от вашия WordPress сайт. Това е приставка за WordPress с допълнителни функции.
Какво представлява WooCommerce?

Чрез woocommerce можете да продaвате продукти и услуги. Можете да предлагате цифрови и физически продукти, да управлявате инвентара и доставката, да извършвате сигурни плащания и да подреждате данъците автоматично.
WooCommerce е най-добрият вариант за продажба на продукти и услуги на вашия уеб сайт. Това е най-добре проектираният и популярен плъгин за електронна търговия.
Ако искате да продадете нещо на сайта си, това е най-добрият ви вариант.

Най-важното предимство на WooCommerce е, че с редактора на WordPress можете лесно да редактирате съдържанието на тялото, URL адресите, описанията на мета, алтернативните маркери и други елементи на страницата, за да оптимизирате продуктовите страници.
За да започнете, трябва три неща:

1. WordPress захранван сайт
2. Приставката за WooCommerce
3. WordPress съвместима с WooCommerce тема

Няма софтуер за електронна търговия, който да е идеален за всеки потребител или ситуация. Поради това най-добре е да използвате структуриран процес, за да определите кое решение за електронната търговия ще работи най-добре за вашите индивидуални нужди.

Кои са предимствата на софтуера?

основният плъгин WooCommerce е с отворен код.
WordPress разполага с голямо разнообразие на теми за изграждане на магазин. Те могат да идват директно от WooThemes или от стотици независими разработчици на теми.
налице са над 300 разширения, които правят базовата функционалност по-здрава.
най-важното предимство на WooCommerce, e инсталирането му на WordPress. Това ви дава възможност за неограничени възможности за SEO оптимиззация и бързо достигане на високи рейтинги в основните търсачки.

Какво трябва да знаем?

Хората, които са нови за електронната търговия, напълно подценяват времето, необходимо за създаването на онлайн магазин. Съществуват редица съображения за ползване, настройки и решения от към функционалност, необходими за управление на клиенти, поръчки, инвентар, данък върху продажбите и доставка.
Не всички теми на WooCommerce се кодират добре или са стабилни. Трябва да се уверите, ако ползвате платена тема, че купувате шаблони от надеждни разработчици на теми.
Актуализациите на софтуера могат да изискват големи усилия, и намесата на разработчик, за тестването и отстраняването на проблема.

Нашите онлайн магазини използват разнообразие от разширения, за да увеличат основния набор от функции и да отговорят най-точно на високите очаквания на клиента.