Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

СЕО оптимизация на уеб сайт

Сео оптимизация | Sunny7eood.eu

СЕО оптимизация на уеб сайт

Оптимизацията за търсачките е както аналитичен, така и творчески процес с цел подобряване на видимостта на сайта в резултатите от търсачките. Както и досега, основната цел на SEO е да привлече възможно най-много таргетиран трафик към сайта. Основното предимство на трафика от търсачките е, че той не изисква постоянни разходи, което означава, че този трафик всъщност е безплатен. Така че защо не се опитате да извлечете максимума от него?

Сео оптимизация винаги номер едно | sunny7eood.eu

Какво да търсите, когато правите SEO ?

Сео оптимизацията може да изглежда като обезсърчаваща и отнемаща време процедура. До известна степен е така. Освен това, предвид постоянната промяна в алгоритмите на търсачките е доста трудно да се предвидят резултатите от оптимизацията за търсачки. Въпреки това, ако следвате определени насоки, тогава SEO оптимизацията може да се направи дори и самостоятелно. В краен случай винаги можете да поръчате СЕО оптимизация от професионалисти и гарантирано ще получите положителен резултат.

 

Сео оптимизация цена | sunny 7 eood

Прави SEO анализи

Ако правите собствено Сео оптимизация на вашия сайт, тогава трябва да вземете предвид следните препоръки:

1.Осигурете на сайта си адаптивен дизайн, който работи добре както на компютър, така и на мобилни устройства. Днес това е много важен фактор и търсачките го вземат предвид при класирането. 2. Насочете се към целевите потребители на вашия сайт и вашия регион. Посочете географското местоположение на вашия сайт в Google Webmaster.

3. Поставете ключовата дума поне веднъж в заглавието на страницата и веднъж в основното съдържание в заглавието на абзаца (тагове h2-h6).

4. Избягвайте препълването на ключови думи с основно съдържание.

5. Оптимизирайте вашето мета-описание за полезен фрагмент в SERP.

6. Напишете висококачествено и полезно съдържание, което ще бъде полезно за потребителите и ще ги задържи на страницата. Търсачките считат времето, прекарано на страниците на сайта, като фактор за качеството на съдържанието.

7. Използвайте синоними и склонения на ключови думи, за да направите текстовете си естествени. 8. Организирайте информацията на страницата, разбивайте на абзаци и подзаглавия, добавяйте списъци и таблици, графики и видео вложки. Колкото по-удобно е информацията да бъде представена на сайта, толкова по-интересно ще бъде за потребителите да я прочетат, колкото повече време ще прекарат в сайта, толкова повече шансове да бъдат предприети целенасочените действия.

9. Осигурете най-бързото място за зареждане. Днес потребителите не обичат да чакат дълго за отваряне на страница. И търсачките също започнаха да вземат предвид този фактор при класирането.

10. Постоянно актуализирайте съдържанието на сайта, поддържайте информацията винаги актуална. Премахнете остарялото съдържание, така че да не затрупва сайта ви, да разсейва потребителите и да не разваля статистиката за ангажираността ви.

11. Не претоварвайте сайта с партньорски връзки. Стремете се да увеличите количеството полезно съдържание в сайта по отношение на страниците с връзки.

12. Включете датата, на която съдържанието е публикувано и актуализирано.

13. Не премествайте основното съдържание на страницата на сайта надолу по страницата с цел поставяне на рекламни елементи.

14. Използвайте най-простата навигация в сайта.

15. Създайте страници на сайта, като вземете предвид препоръките на W3C. Помислете за най-добрите практики за използваемост на уебсайта. Избягвайте съдържание, което „дразни“ потребителите.

16. Обмислете насоките на Google за канонични връзки, интернационализация на съдържанието, организация на пагинация.

17. Обърнете внимание на качеството, а не на количеството съдържание. Публикувайте външни връзки към съдържание, свързано с информацията.

18. Ако е възможно, поставете вашата ключова дума в URL адреса. Добавете вътрешни връзки от други страници на сайта с ключови думи.

19. Използвайте повече визуално съдържание и го структурирайте в параграфи и параграфи. 20. Опитайте се да се уверите, че връзките с ниско качество са премахнати от ранните опити за SEO, ако има такива.

21. Осигурете спазване на авторските права. Поставете вашите данни за контакт в зоната за видимост, така че клиентите да могат лесно да се свържат с вас.

22. Споделете качественото си съдържание в социалните мрежи.

23. Работете за получаване на входящи връзки от качествени домейни и високи нива на доверие.

24. Ако вашият сайт има възможност да публикува съдържание от потребители, осигурете висококачествено модериране на такова съдържание.

25. Обърнете внимание на проблемите със сигурността на сайта. Поне трябва да работи на https протокола за дълго време. Бъдете готови, че извършената днес СЕО работа дава резултати след около 3-6 месеца, а понякога дори и по-късно. Всичко зависи от темата на вашия сайт. Следвайте правилата на търсачките, за да не попадате под филтрите и резултатът ще бъде.

Post a Comment