Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Най-добрите SEO техники за вашата страница в Instagram

seo оптимизация чрез Instagram

Най-добрите SEO техники за вашата страница в Instagram

 Instagram е страхотна визуална платформа, която помогна на няколко души да популяризират своите марки и продукти.

Искате ли повече видимост и трафик като собственик на марка в Instagram? Искате ли да улесните хората да открият страницата ви в Instagram?

Няма нищо по-хубаво от това да постигнете желания обхват в Instagram, да достигнете до правилната аудитория и да получите ангажимента, от който се нуждаете, за да популяризирате успешно вашата страница и съдържание.

Защо да оптимизирате страницата си в Instagram за търсачки?

Не само увеличавате продажбите, като прилагате някои тактики за оптимизация на търсачките (SEO) към вашата стратегия в Instagram, но извличате и редица други предимства. Но имайте предвид, че социалната мрежа затруднява оптимизирането на вашия профил за търсачките. Освен факта, че много хора използващи Instagram, не се интересуват от популяризирането на своя профил извън Instagram, Instagram също не улеснява оптимизацията за търсачки.

И така, как можете да накарате вашия профил в Instagram да се показва в резултатите от търсенето с Google? Как да публикувам снимките си в Google Images?

Въпреки че Instagram блокира търсачките да индексират вашите изображения в Instagram, вашият профил все още може да бъде индексиран. Поради строгия алгоритъм на Instagram, винаги ви е трудно да получите допълнителен трафик към акаунта си в Instagram от резултатите от търсенето. Все още е възможно да насочвате трафик към страницата си в Instagram чрез SEO. Ето как.

Как да оптимизирате акаунта си в Instagram за търсачките

Едно страхотно нещо за SEO е, че не отнема много време за учене, практикуване и овладяване. Всичко, което трябва да знаете за оптимизацията на Instagram е тук:

– ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЖНИ КЛЮЧОВИ ДУМИ В ИМЕТО НА INSTAGRAM: Всеки трябва да знае важността на ключовите думи, когато става въпрос за SEO. Не можете да имате страхотно SEO без подходящи ключови думи. Как да включите тази стратегия във вашия Instagram маркетинг? Всичко, което трябва да направите, е да включите жизненоважни ключови думи в името си и потребителското име в Instagram. Когато хората търсят вас / вашата марка в интернет, какво искате да мислят за тях? Какво представлява вашата марка? Знайте отговорите на тези въпроси и включете точната ключова дума, която искате хората да знаят. Например, ако управлявате марка за малки деца, не забравяйте да включите ключовата дума „toddler“ в името си в Instagram. И не се колебайте да измислите креативни начини за включване на вашите ключови думи. Правейки това, трябва да избягвате „препълването на ключови думи“ доколкото е възможно. Ако вече имате име, което не отразява целевата ви ключова дума, трябва да редактирате профила си и да актуализирате името.

НЕКА БИОТО ВИ БЪДЕ ПРАКТИЧНО: Това е едно нещо, което не може да бъде надценено. Необходимостта от специфична и кратка биография в Instagram не може да бъде преувеличена. Уверете се, че се възползвате от вашата биография, тъй като това е ограничена възможност да маркетирате себе си и вашата марка. Конкретна биография работи ръка за ръка със SEO. Това, което искам да кажа? Това означава, че най-добрият начин да оптимизирате страницата си в Instagram за търсачките е с вашата биография. Instagram ви дава максимум 150 знака, за да разкажете за вашата марка. Това означава, че трябва да сте наясно с това, което публикувате там. Уверете се, че използвате хештагове с правилните ключови думи във вашата биография и се уверете, че тези хештагове са много подходящи. Много потребители са се възползвали много от използването на хештагове, всичко зависи от това как ги използвате. Една от причините, поради които трябва да използвате разумно своята биография в Instagram, е че вашата биография може да бъде обходена от търсачките. Това означава, че биографията ви може да се появи в резултатите от търсенето. Трябва да включите това, което искате да види публиката, както и правилните ключови думи. Уверете се, че вашата биография включва това, което правите и кой сте.

Не забравяйте също да включите URL адреса на вашия уебсайт в „полето на уебсайта“.

 

Post a Comment