Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

SEO оптимизация

Когато вашият бизнес се нуждае в по-голяма степен от онлайн присъствие и по-висока конкурентност.

d
g

Съвременна визия в начина на работа

Ние предлагаме на нашите клиенти позволени методи за оптимизация на сайтове, съобразени с последните тенденции. Времето на софтуери за генериране на линкове или съдържание изтече, алгоритъмът отсява спам сайтовете много по-бързо, поведението на потребителите вече също оказва влияние на класирането. Освен това предлаганата цена за SEO оптимизация при абонаментен план е много по-изгодна за вас!

Кога ви е нужна SEO оптимизция?

Когато вашият бизнес се нуждае  в по-голяма степен от онлайн присъствие и по-висока конкурентност. Ако искате да продавате по-успешно, ако вашите конкуренти вече опитимизират сайта си. В огромна част от бизнес нишите органичния трафик конвертира много повече потребители в сравнение с платената реклама или други канали.

 

СТЪПКИ ЗА УСПЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ

  • Анализ

Проучване на вашите услуги/продукти, анализиране на конкурентни сайтове, моментно състояние на сайта ви.

  • Ключови думи

Подбор на ключови думи, които потребителите често използват при търсене, и такива, които могат да превърнат посетителите в клиенти.

  • Техническа оптимизация

Подобряване на техническото състояние на сайта, за да бъде лесно четим за търсачките и удобен за използване от потребителите.

  • ONPAGE подобрения

Оптимизиране на отделните елементи на страниците по събраните ключови, целящо по-високи позиции и повече продажби

  • OFFPAGE оптимизация

Изграждане на силни тематични връзки към сайта за подобряване на неговия авторитет, брандиране и по-висока видимост при локални търсения.

  • Оценка на резултатите

Постоянната проверка и анализ на това как Google възприема извършените дейности по SEO оптимизация и каква е тенденцията в органичните посещения и продажбите