Home chevron_right
SEO - Оптимизация

СЕО оптимизация

admin | март 20, 2021
SEO оптимизация Съни 7 ЕООД

SEO е абривиатура на Search Engine Optimization и означава оптимизация за търсещи машини. Позната в България като SEO оптимизация е сфера на онлайн маркетинга, която цел е да подобри видимостта на сайта и увеличаване на ограничения трафик.

 

Кога ви е нужна SEO оптимизция?

 

Когато вашият бизнес се нуждае  в по-голяма степен от онлайн присъствие и по-висока конкурентност. Ако искате да продавате по-успешно, ако вашите конкуренти вече опитимизират сайта си. В огромна част от бизнес нишите органичния трафик конвертира много повече потребители в сравнение с платената реклама или други канали.

 

СТЪПКИ ЗА УСПЕШНА ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ

 • Анализ

Проучване на вашите услуги/продукти, анализиране на конкурентни сайтове, моментно състояние на сайта ви.

 • Ключови думи

Подбор на ключови думи, които потребителите често използват при търсене, и такива, които могат да превърнат посетителите в клиенти

 • Техническа оптимизация

Подобряване на техническото състояние на сайта, за да бъде лесно четим за търсачките и удобен за използване от потребителите.

 • ONPAGE подобрения

Оптимизиране на отделните елементи на страниците по събраните ключови, целящо по-високи позиции и повече продажби

 • OFFPAGE оптимизация

Изграждане на силни тематични връзки към сайта за подобряване на неговия авторитет, брандиране и по-висока видимост при локални търсения.

 • Оценка на резултатите

Постоянната проверка и анализ на това как Google възприема извършените дейности по SEO оптимизация и каква е тенденцията в органичните посещения и продажбите

 

 •  Съвременна визия в начина на  работа

Ние предлагаме на нашите клиенти позволени методи за оптимизация на сайтове, съобразени с последните тенденции. Времето на софтуери за генериране на линкове или съдържание изтече, алгоритъмът отсява спам сайтовете много по-бързо, поведението на потребителите вече също оказва влияние на класирането. Освен това предлаганата цена за SEO оптимизация при абонаментен план е много по-изгодна за вас!

 • addСтартов SEO пакет - 300лв

  Стартовият пакет е предназначен за клиенти с малък бизнес. SEO услугите са съсредоточени върху ограничен брой оптимизирани страници и ключови думи/фрази. Много добри резултати и солидна основа за онлайн успех.

 • addСтандартен SEO пакет - 500лв

  Абонаментният план е подходящ за клиенти в сферата на средния бизнес, разполагащи със средно големи уебсайтове и интернет магазини. Оптимизирани са повече на брой страници и ключови думи/фрази в сравнение със стартовия пакет. Услугите, включени в този SEO пакет, са съпроводени от по-голяма резултатност и по-бързи темпове на растеж.

Written by admin

X
wpChatIcon