Home chevron_right
Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт

admin | март 18, 2021

След като вече имате уеб сайт, той има нужда от поддръжка. Това е обновяването на сайта, неговото динамично изменение. Качването на нови снимки, клипове и изображения или подмяната и. Поддръжката означава някой да се грижи за сайта, защото интернет е динамична среда. Не поддържания сайт „остарява морално“, и с времето изостава от конкурентните сайтове.

Задължителна ли е поддръжката на един сайт?

Най – точния пример. Вашият сайт се намира в горните позиции на търсачките и вие решавате, че няма нужда да обръщате внимание на своя сайт. До месец се появяват нови сайтове с близка тематика и позицията на, която е била вашата уеб страница е вече с няколко места на зад. Процеса е динамичен и за много кратко време може да загубите всичко за което сте платили. Поддръжката се осъществява на няколко нива: първо- обновяване на сайта, второ-създаването на удобен за потребителите дизайн, трето- подобряване на изходния код.
Електронните магазини имат нужда от по-интензивна подръжка.

Какво включва поддръжката на уеб сайта?

Поддръжката на сайт включва, обновяване на информация, снимки, анимации, добавяне на менюта(при нужда) премахване на неактуални данни, и материали. Писане на допълнителен код, с цел оптимизация, функционалност и добра визия.

План Часове включени в
цената / месец
Цена за
допълнителен
час
Уточнения: Месечна такса
Икономичен 3 20 лв Подходящ за по-малки сайтове с до 10 страници и с до 5 промени на текстове/снимки на месец. 30 лв
Стандартен 6 18 лв Подходящ за сайтове с до 20 страници и не-повече от 5-6 секции.
Ако сайта е по-голям е добре да разгледате по-долния план
50 лв
Super 10 15 лв Подходящ за сайтове с над 20 страници и с повече от 5-6 секции.
Ако сайта е по-голям е добре да разгледате по-долния план
100 лв
Интернет магазин 14 15 лв Подходящ за всички видове интернет магазини 120 лв
Без договор 1 20 лв Ако не искате да сключвате договор, ние можем да поддържаме Вашия сайт срещу заплащане на час: 1 час работа по Вашия сайт ще Ви струва 25 лв.

Written by admin

X
wpChatIcon