Home chevron_right
Blog

Мода и стил онлайн

admin | април 20, 2021

Защо жените носят обувки на ток

Надали съществува жена, която да не притежава поне един чифт красиви обувки на ток. Може би купувани за определен повод, може би придобити в момент на умопомрачение, може би носени ежедневно или тихо и кротко запратени на дъното на гардероба. Но със сигурност във всеки дамски гардероб могат да бъдат открити поне един чифт обувки на ток. Дали ултра висок или със средна височина, дали с дебел, заоблен такъв, квадратен или ултра тънък- не е от значение. Те са там, в дамския гардероб. Защо, всъщност, всяка дама има обувки на ток и ако случайно някоя е пропуснала да се сдобие с такива, трябва веднага да се снабди поне с чифт?

Обувките на ток изграждат стил

Правилно подбраните обувки на ток могат с лекота да изградят стила на една жена и да допълнят цялостния вид на нейното облекло. Обувките на ток могат да бъдат както продължение на идеята заложена във външния вид така и да са отличаващ се детайл, който да го обогати.

Обувките с ток удължават краката

Дори и малък, токът на обувката удължава крака, както и увеличава ръста. Понякога няколко сантиметра в ръста и в дължината на крайниците оказва голямо влияние върху цялостния изглед на жената.

Обувките на ток изправят стойката

Обувките на ток по естествен начин изправят стойката на жената. Тя изглежда по- изправена, по- стройна. Това се дължи на наклона, който се получава благодарение на извивката от тока на обувката. Петата се повдига, пръстите носят опората на ходилото, а мускулите на краката се подчертават. За да може дамата да върви лесно и добре обута на ток, тя трябва да изправи своето тяло.

Обувките на висок ток променят походката

Походката с обувки на ток е много по- съблазнителна. Често по естествен начин тя е леко поклащаща се, с деликатни чупки, очертаващи извивките на тялото.

Обувките на висок ток придават женственост

Женствеността на една дама е естествено заложена. Но понякога тя трябва да се подчертае по подходящ начин. А това може да се случи с един чифт прекрасни обувки на ток, обути на краката.

Обувките на ток придават класа

Обувките на ток, особено когато той е тънък и висок, придават класа на цялостния външен вид. Не случайно те са част от официалното и бизнес облекло- те са стилни и идеално допълват аутфита.

Обувките на ток привличат вниманието

С тяхното леко потракване, с техния външен вид, обувките на ток винаги привличат вниманието, при това не само на мъжете. Много често и жените се обръщат след красив чифт обувки на ток и реагират на звука от токовете.

Обувките на ток улесняват ходенето

Колкото и странно да звучи, в някои случаи обувките на ток улесняват дългото ходене. Тъй като заради тока се получава извивка на подметката, тази извивка успешно придържа свода и особено при дами с нисък свод, спомага за по- дълго изминаване на разстояния пеш, без неприятна болка, тъй като се дава солидна опора на ходилото.

Обувките на ток са класни, стилни, красиви, изисквани. Те са винаги добър избор- от строгото бизнес облекло, през официалния аутфит, до ежедневен спортно- елегантен стил на обличане. Женският гардероб не може да съществува или поне не би бил същия, ако в него не се намира поне един чифт обувки на ток.

Written by admin

X
wpChatIcon