Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Какво е мобилно приложение

Android най-популярната операционна система за мобилни приложения в света. Огромен брой таблети, мобилни устройства и смартфони поддържат тази мoбилна операционна система.

Мобилните приложения са приложения, разработени за малки преносими устройства като мобилни телефони, смартфони, таблети и др. Мобилните приложения могат да бъдат изтеглени на мобилното устройство от маркета на мобилната операционна система: AppStore, Google Play, Windows.
Вие получавате ваше приложение, работещо само с вашия уеб сайт, създадено специално за него и информиращо потребителите на сайта ви. Така вие ще получите един начин да стигнете до потенциални ваши клиенти и ще им дадете възможност да осъществят бързо контакт с уеб сайта ви директно по телефона.

За Android?

Android най-популярната операционна система за мобилни приложения в света. Огромен брой таблети, мобилни устройства и смартфони поддържат тази мoбилна операционна система.

Необходимо ли е сайта ви да има приложение за Android?

Да има сайта ви собствено приложение е най-лесният начин вашите потребители да следят за новини и актуални промоции на телефона си.

В момента около 70-80% от посещенията на средният Български уебсайт са от мобилни устройства? Около 75% от тези устройства са базирани на операционната система „Андроид“?

По този начин потребителите на вашето приложение, ще получават известия на телефона си когато вие публикувате в сайта си нов продукт или нова промоция. Потребителя с един клик от приложението, ще може да купи продукта, да ви изпрати email или направо да набере посочения телефон за контакт и да поръча?

За какви сайтове е подходящо нашето Android приложение?

Android приложението е особено подходящо за онлайн магазини и големи сайтове, които пускат често продукти, новини или промоции, онлайн списания и новинарски сайтове. Колкото по-ниски са цените ви по-често сайта ви пуска нови продукти и нови новини, толкова по-полезно ще бъде това приложение за вас.

Приложението показва последните новини от няколко различни раздела на сайта ви и може да проверява автоматично за нови новини всеки от разделите през определен период от време. То поддържа ротация, има опции за честота на синхронизиране и е мултиезично, тоест има опция за избор на език. Има опции дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузър.

Изработка на приложения за Андроид на Български език:

Нашите приложения за Андроид са мултиезични и са на Български! Вие имате опция за избор на език(като обикновено в приложението са включени два езика – (Български и Английски).