Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Изграждане на интернет магазин с VirtueMart

Онлайн магазинът е съвременната алтернатива на реален и работи чрез „количка за пазаруване”. Клиента избира своите продукти и ги подрежда като покупка. Продуктите се доставят до адрес, в удобно за клиента време, а плащането става при получаване или по банков път.

VirtueMart е мощен безплатен компонент за електронна търговия за Joomla! Удобен за употреба за начинаещи и експерти, той предлага хиляди вградени функции за бързо инсталиране на вашия професионален магазин.

Съвместим с Joomla 2.5 и Joomla 3, новото поколение на електронното решение VirtueMart вече е на разположение с много нови възможности за облекчаване. Създаден с опита от повече от 10 години, VirtueMart 3 ви предоставя мощно и изчерпателно решение за електронната търговия. Това ново поколение платформа за електронна търговия VirtueMart включва много нови функции под капака и е в непрекъснато развитие.

Новото ядро ​​има разширена количка с подобрения, за да осигури по-добра съвместимост с актуализациите. Например новите потребителски полета вече включват опция за показване на страницата за плащане и могат да използват свои собствени миниатюрни оформления, което улеснява приспособяването на количката към законовите изисквания без да се докосва до шаблона. Данните, съхранени в сесията, се минимизират и могат лесно да се променят чрез приставки (например, за да се регулира теглото). Количката се съхранява автоматично за регистрирани потребители. Количката проверява и за всяко презареждане на наличното количество от артикулите и го коригира, ако е необходимо.

Купувачите ще бъдат доволни от подобрената скорост, добавете в кошницата бутони в изгледа на разглежданата категория и по-опростеното плащане. Собствениците на магазини ще забележат подобрената скорост на обратно предаване и опростените потребителски полета. Строителите на магазини ще намерят много повече инструменти, за да изпълнят желанията на своите клиенти.