Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Видове тарифи за СЕО оптимизация на уебсайт

Сео оптимизация цена Варна

Видове тарифи за СЕО оптимизация на уебсайт

Фиксирано плащане за СЕО оптимизация

Преди сключване на договор агенцията и клиентът определят колко струва рекламирането на сайта. Това е фиксирана сума, която клиентът ще плаща на изпълнителя всеки месец, независимо от резултатите.

Повишаване на позицията

В рамките на тази тарифа работата по промоцията на уебсайта започва с формирането на семантично ядро. Оптимизаторът съставя списък със думите за търсене, които съответстват на темата на уеб ресурса. Именно за тях сайтът ще бъде оптимизиран в Google. Клиентът може да избере приоритетни думи за него, така че акцентът на SEO дейностите в интернет сайта да съвпада с бизнес целите. Клиентът заплаща абонаментна такса за работата и бонус за резултатите.

SEO цени по трафик

Както и в предишната версия, в началото на проекта оптимизаторът съставя действителното семантично ядро. Премията тук обаче се плаща не за позицията на сайта за конкретни думи, а за растежа на целевия трафик – посещения от потребители, които се интересуват от покупка или услуги.

Плащане за целенасочени действия Тази форма на тарифа включва премия за преобразуване или действие преди преобразуване: попълване на формуляр с контакти, натискане на бутон за повикване, добавяне на артикул в количката и т.н. Най-подходящо е, ако от сайта се събира точна статистика за етапите на поръчката.

Post a Comment