Sunny 7 Web

j j

Контакти
Варна, София +(359) 887117838 web@sunny7eood.eu
Folow us on social

Вашият AI Pair програмист Copilot

Изработка на онлайн магазин | sunny7eood.eu

Вашият AI Pair програмист Copilot

Нов AI инструмент от GitHub и OpenAI, който работи в редактора на Visual Studio Code и автоматично довършва кодови фрагменти, беше пуснат като технически преглед. Той оценява кода, който вече сте написали, и създава нов код, който съответства на него, включително изпълнявани преди това функции. Дори на базата на коментари можем лесно да генерираме кода, той автоматично ще направи това вместо нас. Автоматичното разработване на кода за импортиране на туитове, създаване на диаграма на разсейване или получаване на рейтинг на Goodreads са само няколко примера на уебсайта на проекта.

Работи най-добре с Python, JavaScript, TypeScript, Ruby и Go. Това, според GitHub, е разширение на програмирането по двойки, при което двама програмисти работят по един и същи проект, за да откриват грешките на другия и да ускорят процеса на разработка. Copilot е базиран на нов алгоритъм на OpenAI Codex.

Към момента GitHub Copilot е добавка на Visual Studio Code. Работи с Visual Studio Code на вашия компютър, както и с GitHub Codespaces в облака. Освен това е достатъчно бърз за използване, докато пишете. Codex, най-новата AI система на OpenAI, стои в сърцето на GitHub Copilot. Повечето асистенти за кодиране не разбират контекста толкова добре, колкото GitHub Copilot. GitHub Copilot анализира контекста, който сте предоставили и синтезира код, който да съответства, независимо дали е в документационен низ, забележка, име на функция или самия код.

Github Copilot е проектиран по толкова по-интелигентен начин, че разработчиците могат лесно да го използват. GPT-3 е водещият алгоритъм за генериране на език на OpenAI, способен да произвежда текст, който често е неразпознаваем от човешко писане. OpenAI Codex генерира код, докато GPT-3 генерира английски. Според представител на OpenAI, компанията се надява да пусне версия на Codex чрез своя API по-късно това лято, така че разработчиците да могат да създават свои собствени приложения, използвайки технологията. Понастоящем Copilot е в ограничен технически преглед, но можете да се регистрирате за шанс да го изпробвате, като посетите уебсайта на проекта. 

Post a Comment