Изграждане на интернет магазин с Woocommerce

изработка на интернет магазин с Magento и Woocommerce

WooCommerce ви позволява да продавате продукти и услуги от вашия WordPress сайт. Това е приставка за WordPress с допълнителни функции.
Какво представлява WooCommerce?

Чрез woocommerce можете да продaвате продукти и услуги. Можете да предлагате цифрови и физически продукти, да управлявате инвентара и доставката, да извършвате сигурни плащания и да подреждате данъците автоматично.
WooCommerce е най-добрият вариант за продажба на продукти и услуги на вашия уеб сайт. Това е най-добре проектираният и популярен плъгин за електронна търговия.
Ако искате да продадете нещо на сайта си, това е най-добрият ви вариант.

Най-важното предимство на WooCommerce е, че с редактора на WordPress можете лесно да редактирате съдържанието на тялото, URL адресите, описанията на мета, алтернативните маркери и други елементи на страницата, за да оптимизирате продуктовите страници.
За да започнете, трябва три неща:

1. WordPress захранван сайт
2. Приставката за WooCommerce
3. WordPress съвместима с WooCommerce тема


Няма софтуер за електронна търговия, който да е идеален за всеки потребител или ситуация. Поради това най-добре е да използвате структуриран процес, за да определите кое решение за електронната търговия ще работи най-добре за вашите индивидуални нужди.

Кои са предимствата на софтуера?

    • основният плъгин WooCommerce е с отворен код.
    • WordPress разполага с голямо разнообразие на теми за изграждане на магазин. Те могат да идват директно от WooThemes или от стотици независими разработчици на теми.
    • налице са над 300 разширения, които правят базовата функционалност по-здрава.
    • най-важното предимство на WooCommerce, e инсталирането му на WordPress. Това ви дава възможност за неограничени възможности за SEO оптимиззация и бързо достигане на високи рейтинги в основните търсачки.

Какво трябва да знаем?

Хората, които са нови за електронната търговия, напълно подценяват времето, необходимо за създаването на онлайн магазин. Съществуват редица съображения за ползване, настройки и решения от към функционалност, необходими за управление на клиенти, поръчки, инвентар, данък върху продажбите и доставка.
Не всички теми на WooCommerce се кодират добре и / или са стабилни. Трябва да се уверите, ако ползвате платена тема, че купувате шаблони от надеждни разработчици на теми.
Актуализациите на софтуера могат да изискват големи усилия, и намесата на разработчик, за тестването и отстраняването на проблема.

Нашите онлайн магазини използват разнообразие от разширения, за да увеличат основния набор от функции и да отговорят най-точно на високите очаквания на клиента.

 

 

ПРОЧЕТИ

 

 

ЦЕНИ НА УСЛУГИAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

БИЗНЕС САЙТ

200-999лв

домейн /1 година/

хостинг /1 година/

seo оптимизация

SMC

обучение

плащане 30% авансово

-

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН

350лв

Стартова цена

домейн /1 година/

хостинг /1 година/

seo оптимизация

SMC

обучение

плащане 30% авансово

МОДУЛ ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ePay.bg и Борика

РЕКЛАМЕН САЙТ

650лв

домейн /1 година/

хостинг /1 година/

seo оптимизация

SMC

подробна статистика  посетители

плащане 50% авансово

-

БЛОГ

450лв

домейн /1 година/

хостинг /1 година/

seo оптимизация

SMC

обучение

плащане 50% авансово

-