WooCommerce ви позволява да продавате продукти и услуги от вашия WordPress сайт. Това е безплатна приставка за WordPress с допълнителни функции.
Какво представлява WooCommerce?

Чрез woocommerce можете да продвате продукти и услуги. Можете да предлагате цифрови и физически продукти, да управлявате инвентара и доставката, да извършвате сигурни плащания и да подреждате данъците автоматично.
WooCommerce е най-добрият вариант за продажба на продукти и услуги на вашия уеб сайт. Това е най-добре проектираният и популярн плъгин за електронна търговия.
Ако искате да продадете нещо на сайта си, това е най-добрият ви вариант.

Най-важното предимство на WooCommerce е
С редактора на WordPress можете лесно да редактирате съдържанието на тялото, URL адресите, описанията на мета, алтернативните маркери и други елементи на страницата, за да оптимизирате продуктовите страници.
За да започнете, трябва три неща:

1. WordPress захранван сайт
2. Приставката за WooCommerce
3. WordPress съвместима с WooCommerce тема

Няма софтуер за електронна търговия, който да е идеален за всеки потребител или ситуация. Поради това най-добре е да използвате структуриран процес, за да определите кое решение за електронната търговия ще работи най-добре за вашите индивидуални нужди.

Кои са предимствата на софтуера?

    • основният плъгин WooCommerce е с отворен код и е безплатен.
    • той е лесен за инсталиране.
    • WordPress разполага с голямо разнообразие на теми за изграждане на магазин. Те могат да идват директно от WooThemes или от стотици независими разработчици на теми.
    • налице са над 300 разширения, които правят базовата функционалност по-здрава.
    • най-важното предимство на WooCommerce, e инсталирането му на WordPress. Това ви дава възможност за неограничени възможности за SEO оптимиззация и бързо достигане на високи рейтинги в основните търсачки.

Какво трябва да знаем?

Хората, които са нови за електронната търговия, напълно подценяват времето, необходимо за създаването на онлайн магазин. Съществуват редица съображения за ползване, настройки и решения за функционалност, необходими за управление на клиенти, поръчки, инвентар, данък върху продажбите и доставка.
Не всички теми на WooCommerce се кодират добре и / или са стабилни. Трябва да се уверите, ако ползвате платена тема, че купувате шаблони от надеждни разработчици на теми.
Актуализациите на софтуера могат да бъдат големи усилия, които понякога могат да изискват разработчик да съдейства за изпълнението, тестването и отстраняването на проблеми.

Нашите онлайн магазини използват разнообразие от разширения, за да увеличат основния набор от функции и да отговорят най-точно на високите очаквания на клиентa.