PlatformUncategorized

VM

VirtueMart е мощен безплатен компонент за електронна търговия за Joomla!  Удобен за употреба за начинаещи и експерти, той предлага хиляди вградени функции за бързо инсталиране на вашия професионален магазин.

Съвместим с Joomla 2.5 и Joomla 3, новото поколение на електронното решение VirtueMart вече е на разположение с много нови възможности за облекчаване. Създаден с опита от повече от 10 години, VirtueMart 3 ви предоставя мощно и изчерпателно решение за електронната търговия. Това ново поколение платформа за електронна търговия VirtueMart включва много нови функции под капака и е  в непрекъснато развитие.

Новото ядро ​​има разширена количка с подобрения, за да осигури по-добра съвместимост с актуализациите. Например новите потребителски полета вече включват опция за показване на страницата за плащане и могат да използват свои собствени миниатюрни оформления, което улеснява приспособяването на количката към законовите изисквания без да се докосва до шаблона. Данните, съхранени в сесията, се минимизират и могат лесно да се променят чрез приставки (например, за да се регулира теглото). Количката се съхранява автоматично за регистрирани потребители. Количката проверява и за всяко презареждане на наличното количество от артикулите и го коригира, ако е необходимо.

Купувачите ще бъдат доволни от подобрената скорост, добавете в кошницата бутони в изгледа на разглежданата категория и по-опростеното плащане. Собствениците на магазини ще забележат подобрената скорост на обратно предаване и опростените потребителски полета. Строителите на магазини ще намерят много повече инструменти, за да изпълнят желанията на своите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *